2016-05-25

Det blev en mycket spännande tävling i Västerås där man körde en speedcrosstävling med 9 heat i 3 block. Västerås MK genomförde sin hemmatävling mycket starkt och vann samtliga block, följt av Göta MS samt Rättvik Boda på en stark 3:e plats.

Totalt för serien efter 2 tävlingar leder nu Göta MS med 1 poäng före Västerås samt Järva MK på en 3 plats 12 poäng efter Göta MS.

2016-05-05

Nu är äntligen Elitserien igång. Första tävlingen gick i Kil och första heatet vann SMK Eksjö efter en finfin körning följt av Järva MK & Göta MS. I andra omgången tog Göta MS första platsen medans Järva MK tog den andra och förra årets mästare på den tredje platsen. I sista heatet vann SMK Eksjö före Göta MS med Västerås på tredje plats.

Totalt efter första tävlingen leder Göta MS med 27 poäng, SMK Eksjö 2:a med 26 lagpoäng samt Järva MK 3:a med 25 poäng.

2016-04-15

Under fliken Kalender förväxlades tävlingsdatumen mellan Eksjö och Järva men nu stämmer det så kontrollera gärna en gång extra.

2015-10-03

Järva stod som segrare i finaltävling med en poäng före Västerås MK men orkade inte hämta in försprånget till Västerås som blev Svenska lagmästare 2015. På tredje plats i tävlingen kom SMK Eksjö och Göta MS blev 4:a vilket räckte till en bronsmedalj för Göta MS i LG SM 2015.

2015-09-20

Järva vann även den 5 deltävlingen i elitserien med en poäng före Västerås MK och 6 lagpoäng före Göta MS. Elitserien är otroligt jämn i år och det skiljer endast 3 poäng inför finalen i Eksjö mellan första och andra laget. Även tufft om tredjeplatsen mellan Göta MS och SMK Eksjö 6 poäng skiljer dessa lag åt.

2015-09-19

Järva blev segrare på hemmatävling på Barkaby Motorstadion tätt följt av Västerås MK på andra plats och Kil på 3 plats. Tävlingen blev jämn och Järva knaprade in en poäng på ledande Västerås MK som nu leder med 4 poäng med två tävlingar kvar.

2015-06-16

Göta MS tog sin första vinst för året på deras hemmatävling i Enköping, På andra plats kom Västerås MK och som trea kom Järva MK trots ett kjedjebrott i andra heatet. SMK Eksjö som var ledare inför denna tävling hade en jobbig tävling med maskinproblem och föll till en 3 plats.

2015-05-30

Dagens segrare efter tre heat blev SMK Eksjö MC & US. På andra plats kom Västerås MK och trea blev Järva MK. Eksjö satt upp farten direkt och hade 3 st heatsegrar varav ett med placeringarna 1,2,3 i heatet, Järva MK låg länge på 2 plats för dagen men tappade den placeringen till Västerås i sista heatet. .

2015-05-28

Västerås MK blev segrare i den första tävlingen i Elitserien 2015 (sprint). Västerås MK vann 2 av 3 omgångar under kvällen och var ohotad vinnare på hemmaplan i Västerås. På andra plats kom Järva MK efter en otroligt tuff kamp med Eksjö på en fin tredje plats. Årets Elitseriie verkar bli en riktigt jämn och bra tillställning och vi hoppas att resterande 5 tävlingar blir lika bra som tävlingen i Västerås

2014-10-04

Järva MK sergrare i Elitserien 2014 efter hårda fighter under Sprint tävlingen i Eksjö. Med endast en poäng före tvåan Alfta -Edsbyn MCK lyckades Järva bärga totlsegern. Trea blev fjolårets segrare, Västerås MK.

2014-09-06

Det är jämt och tabellen håller sig ungefär likadan efter tävlingen i Alfta. Kil och Eksjö bytte plats, så gjorde också Alingsås och Linköping. Men pass på, redan imorgon smäller det igen. Då är det SPRINT tävling hos Rättvik-Boda MK.

2014-06-26

Sprint tävlingen hos Västerås MK bjöd på spännande fighter.

Järva MK behåller efter kvällen sin ledning i Elitserien.

2014-05-10

Alfta-Edsbyn segrare vid Elitseriepremiären i Linköping.

Järva MK tog andraplatsen följt av SMK Eksjö.

2013-10-01

Är Eran klubb intresserad av att delta i Elitserien 2014?

Om så är fallet så ber vi Er innan den 5 oktober meddela detta till Elitseriens ordf. Ronnie Johansson.